Shop

HVAD ER HOMØOPATI:

 

Ud fra din journal, sammensætter jeg en helt unik homøopatisk ampulkur, specielt til dig. Homøopati er biologisk naturlig medicin lavet af urter.  Ampullerne kan støtte op om kroppen ved:


 • Hormonel ubalance
 • Autoimmunsygdom (støtte til immunforsvar)
 • Smerter i muskler, led og knogler
 • Hudproblematikker
 • Allergier, astma
 • Angst, stress, manglende energi 

1 mdr. : 950 kr.

3 mdr. : 2.850 kr.

6 mdr. : 5.700 kr.

 


Kan også gives til børn:

1 mdr.:

1 år til 3,5 år:  575 kr.

3,5 år til 12 år: 785 kr.

12 år og derover:  som voksne
LABORATORIETESTS:

 

ORGANIX TEST (urinprøve), 2.499 kr.:

Organix testen viser hvor kroppen har brug for hjælp og støtte, sort på hvidt. Den kan give svaret på, hvorfor du har smerter og mangler energi m.m. Jeg anbefaler den til alle og især til dig der, der lider af overvægt, træthed, autoimmunsygdom og kronisk sygdom. Testen fortæller noget om følgende:


Fedtsyrestofskiftet: Omsættes fedt ikke optimalt, udvindes energien ikke korrekt og store dele af fedtet lagres som fedtdepoter. Her vises om din fedtforbrænding skal støttes.


Kulhydratsstofskiftet: Fungerer omsætningen af kulhydrat ikke optimalt, kan man opleve træthed. Dette kan skyldes B-vitamin mangel.


Energiomsætningen: Kroppen danner energi fra den mad vi indtager. Denne proces kræver de rette næringsstoffer. Nedsat energiproduktion kan skyldes mangel på B-vitaminer og forskellige mineraler.


B-vitamin status: B- vitaminerne er vigtige for mange af kroppens processer. De er vigtige i forhold til humøret og forebyggelsen af hjertekarsygdom. B-vitaminerne hjælper med at omdanne mad til energi og er vigtig for opbyggelsen af væv og vigtig for immunforsvaret. Kroppen har brug for B-vitaminer, til at udnytte aminosyrer/protein fra kosten.


Methylerings co-factor: Denne markør viser om der er behov for mere B12, som er vigtig i forhold til at undgå hjertekarsygdom og cancer.


Neurotransmittere: Nervernes signalstoffer er vigtige for humør og sind. De viser også noget om kroppens stresstilstand.


Oxidativt stress: Viser hvor højt niveau af oxidativt stress, der er i kroppen. Der skal være balance mellem antioxidanter (det der opbygger kroppen: c-vitamin,grønt, frugt, bær, grøn te, god søvn m.m.)og frie radikaler i kroppen. Bare det, at vi er til og trækker vejret, skaber frie radikaler og gør at vi ældes. Men forskellige faktorer, kan være med til, at vi ældes hurtigere: F.eks vil stress, rygning, sukker, autoimmun sygdom, dårlig kost, overspisning, forurening og manglende søvn tære på kroppen. Går vi længe med højt oxidativt stress, kan vi udvikle cancer.


Toxiner og detoxifikation: Denne markør i testen, viser hvor god kroppen er til at udrense.


Tarmmikrobielle balance markører: Viser om din fordøjelse fungerer optimalt. Hvis ikke, kan du ikke optage din mad og dine kosttilskud optimalt.

 

 

 

AMINOSYRE TEST (bloodspot), 1.850 kr.:

Aminosyrer er kroppens byggesten. De er vigtige for vægttab, immunforsvaret, energiproduktionen, dannelsen af hormoner og for muskler/ knogle. Mangler vi aminosyrer kan man have svært ved at mærke lykke, man føler at man slæber sig afsted, man har smerter.Man kan have cravings og dulmer (der kan være et overforbrug af sukker og alkohol). Denne test er specielt til dig, der oplever dårligt selvværd, angst, depression, svagt immunforsvar, træthed, negative tanker, uro/ ADHD og smerter.

Ud fra testresultatet, kan du få sammensat dit helt eget aminosyrepulver, så du får lige nøjagtig det du har behov for.


Udover de to ovenstående test, kan jeg også tilbyde:


Håranalyse 795 kr.(hårprøve). Måler niveauet af mineraler og giftstoffer i kroppen .F.eks om du har nok calsium og magnesium og om du ophober bly og kviksølv i kroppen.


IgG test 2.495 kr.(bloodspot). Måler fødevarerintolerance i forhold til 184 forskellige fødevarer. Viser om der er candida og glutenfølsomhed. God til dig der har IBS,depression, hovedpine, eksem, autisme, diarré eller forstoppelse.


Tarmtest (afføringsprøve). Viser hvilke tarmbakterier der er. God til dig har utæt tarm, stress, dårligt immunforsvar, allergi og intolerance.


Forskellige hormontests (urinprøve, spyttest og bloodspot). Til dig der er i overgangsalderen (både mænd og kvinder), har østrogendominans, er stresset eller binyretræt (måler streshormonet kortisol), lider af infertilitet, migræne, lavt stofskifte. Testen viser status på dine velværehormoner, dit østrogen og testosteron. Den kan vise din risiko for, at udvikle brystcancer og prostatakræft.

 


Skriv eller ring, hvis du er interesseret i en test. Jeg skal have følgende oplysninger for at bestille den:

 • Fulde navn
 • Adresse
 • Mail
 • Fødselsdato
 • Telefon nummer

 

Det foregår på følgende måde:

 • Du modtager en mail fra mig med link til betaling.
 • Når du har betalt for testen, sendes test-kittet hjem til dig. Der medfølger en udførlig brugsanvisning.
 • Du sender kittet retur til laboratoriet. Retur emballage medfølger.
 • Jeg får testresultatet retur efter 14-20 dage.
 • Jeg kontakter dig, så vi kan aftale en tid til gennemgang og analyse af test. Gennemgangen af testen, er IKKE inkluderet i test-prisen. En gennemgang af testen inkl. sundhedsplan koster 750 kr.BLOG INDLÆG OM LABORATORITESTS:


Grundlaget for de sundhedsplaner jeg laver, er en journal med en masse spørgsmål, hvor du svarer på hvilke skavanker/symptomer du har, hvilken kost du får m.m. Hvis du ønsker en meget mere specifik behandlingsplan, er der stor hjælp at hente i en laboratorietest. Den kan nemlig også vise om du er på vej til at udvikle sygdom, som du ikke selv helt er opmærksom på endnu. Sundhedsplanen giver forslag til hvilken kost, hvilke vitaminer, mineraler og aminosyrer du skal opbygge kroppen med.


Laboratorietesterne giver dig mulighed for, at se ind under huden på dig selv og give dig svar på, hvorfor du oplever de problematikker og sygdomme du har. Testerne viser hvor der er balance eller ubalance på celleplan og om kroppen mangler diverse ”byggematerialer” (vitaminer, mineraler, aminosyre osv.), for at fungere optimalt. Derudover får du svar på, hvordan din krops processer virker, altså om dine organer fungerer optimal og hvad konsekvensen er, hvis du ikke gør noget ved problematikkerne nu og her. Vores livsstil og kost har en meget stor indflydelse på vores krops velvære og det er derfor vigtigt at den får den rette næring.


Laboratorietesterne bliver helt sikkert et af mine vigtigste arbejdsredskaber, hvor vi sort på hvidt kan se hvordan kroppens processer virker. Laboratorietesterne tages der hjemme vha. urin, spyt, hår, afføring eller bloodspot (en bloddråbe fra fingeren) og er dermed kroppens sladderhank. Vi får præcis at vide, hvad det er kroppen har behov for, i forhold til den problematik der bliver testet på, og på den måde kan jeg lave en sundhedsplan, der får din krop tilbage i balance igen.


En laboratorietest er en rigtig god investering i dit liv. Ligesom du investerer i din bil, bolig eller pension, er det vigtigt at du investerer i dit liv, din krop og din sundhed. Det er ikke så fedt at blive ældre, hvis vi skal bruge alderdommen på at være for syge, til at gøre/ opleve de ting vi gerne vil. Du kan tage ansvar for, at ændre på hvordan du har det nu og her, men også forebygge sygdomme ud i fremtiden, så hvorfor vente til dine symptomer bliver værre.


Dine symptomer kunne f.eks være:


• Træthed/mangel på energi, svært ved at sove
• Smerter, herunder muskelspændinger, gigt, fibromyalgi, migræne m.m.
• Psyken: Tristhed, depression, stress, nervøsitet, sensitivitet, stress, angstanfald
• Mave- og tarmproblematikker (diarre, oppustethed, forstoppelse, tarmsygdomme, overvækst af svamp/bakterier)
• Hormonelle ubalancer, herunder infertilitet
• Ofte er syg, rammes af infektioner og betændelsestilstande/inflammation
• Allergi
• Overvægt, undervægtig
• Har eller har haft cancer
• Kronisk sygdom
• Autoimmune sygdomme


Jeg har selv fået lavet en organix test tilbage i april måned, da jeg startede på Health Mentor uddannelsen. Selvom jeg godt kunne mærke på min krop, at den var medtaget efter mange år med stress, angst og dårlig kost, så må jeg indrømme, at jeg i første omgang blev ret så chokeret over, at se resultatet af min test sort på hvidt. Efter at have sundet mig lidt, så har jeg i stedet valgt, at være dybt taknemmelig for, at jeg med testresultatet i hånden, kan handle målrettet på det.


Et af de områder jeg har problemer med, er mit kulhydratstofskifte. Her viser testen, at jeg har stor sandsynlighed for at få diabetes 2 i nær fremtid, hvis ikke jeg sætter ind i tide. Set i bakspejlet, kan jeg godt se, at jeg igennem længere tid, har haft symptomer der peger i den retning. F.eks skal jeg op flere gange om natten for at tisse, jeg får altid lyst til sødt lige efter aftensmaden og jeg er enorm træt. Cravings efter sødt skyldes ofte aminosyremangel.


Jeg har også problemer med min fedtomsætning, så jeg døjer med overvægt og enorm træthed. Manglende energi er generelt et tema i min test, som jeg heldigvis kan gøre noget ved omlægning af kost og kosttilskud som f.eks Q10.


Generelt så er mit nervesystem ret påvirket, hvilket jeg tydeligt har mærket, især efterår/vinter er mit humør og min energi dalende. Beskrivelsen af mennesker der har problemer her er, at man tænker på andre før sig selv, lever efter mottoet: ” Jeg skal yde, før jeg må nyde”, de er bekymrede, angste, triste, de har stor behov for kontrol og tendens til at fylde deres kalender for meget. At jeg ligger lavt på velvære vitaminerne: B- vitaminerne, er endnu en faktor, der belaster nervesystemet. Har man problemer med sin psyke, bunder det ofte i aminosyremangel. Man kan teste på, hvilke aminosyrer man er lav på og få blandet sit eget aminosyrepulver, der passer præcist til de mangler man har. Hvilket er næste step for mig.


Derudover er mit oxidative stress meget højt. Dette kan på sigt føre til cancer og kredsløbslidelser. Jeg har den autoimmune sygdom psoriasis, som netop gør, at man har øget risiko for disse ting.


Autoimmun sygdom starter ofte i tarmen og testen bekræfter, at jeg skal gøre mere for at støtte min tarm med f.eks probiotika. Når man så også lige tænker på, at ens nervesystem hænger tæt sammen med tarmen, så giver det meget god mening.

Siden jeg er startet på uddannelsen, har jeg lagt min livsstil en del om, tabt en del kilo. Jeg vil rigtig gerne have taget en ny test, når jeg er færdig med uddannelse, for at se hvor meget tingene har rykket sig på et år.


Det virker måske, som mange penge for en test, men jeg mener, at de penge er så godt givet ud, da jeg nøjagtig ved hvor jeg skal sætte ind. Så julegaven til mig selv i år, er glæden over, at jeg forebygger de sygdomme jeg ellers med høj sandsynlighed ville udvikle i fremtiden.